Helmetoden® Chlorella

Helmetoden Chlorella hjälper dig att ta bort det baggage med bl.a. tungmetaller som du inte vill ha. Med hjälp av denna alg kan du Detoxa hela din kropp kontinuerligt utan biverkningar. Du kommer att få ett helt naturligt alg preparat i tablettform som äts av miljoner människor i Asien för dess hälsofrämjande egenskaper. Helmetoden Chlorella är fylld med klorofyll, vitaminer, mineraler och aminosyror för att hjälpa din kropp på cellnivå att må så bra som möjligt.

När cellen får den näring den behöver för att må bra så kan kroppen göra sig av med tungmetaller som kvicksilver (amalgamfyllningar och vaccinationer) och aluminium (antiperspiranter).  Du rensas även från miljögifter som finns omkring oss i mat, luft, natur och vatten etc. Algen är unik i sitt slag med positiva egenskaper andra alger inte har.

Produkten lämpar sig för alla åldrar och även våra djur. Den leveras i en burk om 500 tabletter som räcker ca 25 dagar vid konsumtion av 20 tabletter om dagen. Priset per dag för 20 tabletter (rekommenderad dos) är mellan 12 och 18 kr beroende på hur du beställer.

Kombinera med andra produkter

För bästa resultat kombinerar jag Helmetoden Chlorella Sorokiniana med Helmetoden Koriander bladpulver då de båda avgiftar tungmetaller men har lite olika funktion. Algen både frigör och binder tungmetaller medans Koriander blad pulvret enbart frigör tungmetaller och behöver algen för att binda dem.

Chlorellan frigör och binder tungmetaller i tarm och kropp och Koriander bladpulvret har förmågan att gå bortom Blod Hjärnbarriären och frigöra tungmetaller i hjärnan. Ta Koriander bladpulvret ca 30 minuter efter Chlorellan för bästa effekt då algen då finns som grund för att binda det Koriandern frigör.

Jag även tagit fram Helmetoden Chlorella Enhancer Drops som förstärker effekten av algen samt ser till att alla kan ta upp algen till 100% även med allergier, fobier etc. En unik möjlighet att återskapa hälsa.

 

 

 

Chlorella

Helmetoden® Chlorella 1 burk med 500 tabletter 450 kr inkl moms.
Beställ här

Chlorella

Helmetoden® Chlorella 10 burkar med 500 tabletter i varje 3000 kr inkl. moms.
Beställ här

Chlorella Enhacer Drops

Helmetoden® Chlorella Enhancer Drops 1 flaska 250 kr inkl. moms.
Beställ här

Chlorella Enhacer Drops

Helmetoden® Chlorella Enhancer Drops 10 flaskor 1000 kr inkl. moms.
Beställ här

 

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.