C Vitamin Salt protokoll

C vitamin Salt protokollet är ett protokoll för dig som seriöst vill ta tag i din hälsa. Man använder sig av C vitamin (Askorbinsyra) och Himalaya salt för att få bästa effekt när det gäller Borrelia, Epstein Barr, Candiida och andra infektioner som är svår att komma åt. Blandningen går verkligen på djupet och läker på cellnivå.

C vitaminens fader Linus Pauling

Linus Pauling har vunnit två Nobelpris men han ägnade stora delar av sitt liiv till att vidareutveckla användningen av C vitamin (Askorbinsyra) för hälsomässiga ändamål. Han upptäckte om man tog megadoser av Askorbinsyra så började kroppen självläka. Ju sjukare man var desto högre dos skulle man ta och kroppen tolererade dosen ju mer infektioner man hade. Linus testade tillvägagångssättet på en mängd olika fysiska och psykiska symptom och resultaten överträffade alltid sig själva och de flesta blev friska eller bättre.

Min egen erfarenhet

Jag var själv väldigt skeptiskt till det hela men jag bestämde mig för att prova C vitamin i megadoser på mig själv. Jag hade även läst om hur salt (Himalaya salt) kunde boosta effekten av C vitamin. Resultaten var förbluffande där jag blev av med mina symtom från bland annat Borrelia, Candida och Epstein Barr. Dessa infektioner hade jag fått problem med efter en kvicksilver förgiftning som nästan gjorde att jag höll på att dö. Jag blev även av med infektioner som satt djupt i tänder, tandben, käke och skelett.

C Vitamin Salt protokoll med andra produkter

Den största orsaken till obalans och sjukdom beror på 3 orsaker. Dels är det känslomässiga låsningar från barndomen och ibland tidigare liv som ställer till det. De rättar vi till med Helmetoden Coachning, healing och medialitet. Många har sen även en kropp full med tungmetaller från bl.a. Vaccinationer och Amalgam. Det rättar vi till med Chlorella Sorokiniana och Koriander bladpulver. Infektioner i kroppen rättar jag till med en blandning av Natriumklorit 22.4%, Saltsyra 4%, Bentonit och DMSO. Jag dricker, tar nässkölj och lavemang med blandningen (ta aldrig DMSO i lavemang).

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.