Helmetoden Företag

Helmetoden Företag för ett friskare, rikare och mer produktivt liv

Helmetoden Företag för bättre resultat

Vill ni:
Ha en friskare och mer effektiv personal med skattefri personalvårdsförmån?

Att ert företag har mindre sjukskrivningar där de friska förblir friska och de som mår dåligt får möjlighet att skapa balans?
Få ut det mesta och bästa av varje anställd utan att de känner sig pressade och stressade?

Helmetoden Företag varför anställda är sjuka

Anledningen till att så många av oss mår dåligt beror ofta på en kropp som är full med toxiner. Som tungmetaller i form av kvicksilver, aluminium, bly etc, samt virus och bakterier som aldrig fått chansen att läka ut. Det i kombination med en stark känslomässig belastning i form av nuvarande stress samt obearbetade känslor från barndom och uppväxt. Gör att många av oss går runt med depression, utbrändhet, ont i kroppen, och alla övriga fysiska och psykiska symptom man kan tänka sig.

Helmetoden Företag lösningen

Lösningen är att återställa den naturliga balansen i kropp och själ: Så att vi kan självläka och återfå den naturliga energin vi kan se hos små barn.

För att hjälpa kroppen att få balans på cellnivå och därmed kunna bli av med allt skräp vi bär på använder vi oss av Helmetoden Chlorella och Koriander. Helmetoden Chlorella är en sötvattens alg som är väl beprövad internationellt för att ge kroppen all den näring den behöver för att återskapa balans. Chlorellan har hög halt klorofyll och innehåller i stort sett alla vitaminer och mineraler vi behöver. I Japan äter mer än 10 miljoner personer denna alg och är rekommenderad av deras läkemedelsverk för hälsoproblem.

Helmetoden Koriander går djupt in i cellerna och avgiftar det som inte kroppen har klarat av själv. En läkare i USA upptäckte att klienter som åt Koriander hade blivit fria från både tungmetaller och seglivade virus och bakterier som fanns kvar hos övriga klienter som inte tog Koriandern.

Tillsammans så utgör dessa två produkter en unik kombination för att återskapa hälsa.

Helmetoden Företag C vitamin och Himalaya salt

Många av oss har infektioner som sitter så fast djupt inne i kroppen att vi aldrig blir friska. Genom att ta megadoser av C vitamin med Himalaya salt så angriper man infektion i kroppen som Borrelia, Babesia, Epstein Barr och Candida. När dessa infektioner försvinner så återställa hälsan och vi kan både vara produktiva och känna en förbättrad livskvalitet.

Helmetoden Företag känslomässiga låsningar

I de flesta fall så behöver man även jobba med känslomässiga låsningar som förhindrar oss att avgifta ordentligt. Helmetoden erbjuder även de samtalen vilket kan göras i grupp och/ eller individuellt. Jag jobbar här aktivt med EFT tapping kombinerat med Helmetoden för att komma åt låsningar som ligger på energimässig nivå. Som påverkar oss negativt både hälsomässigt men även resultatmässigt vilket gör att vi kan vilja uppnå resultat men vårt inre förhindrar det. Jag kan snabbt rätta till dessa obalanser så att balans återställs. Och man får de resultat man vill ha inom ekonomi, hälsa och även relationer.

Helmetoden Företag bakgrund

Min egen bakgrund är att jag har en Master i Marknadsföring ifrån USA och har jobbat ett antal år internationellt i olika chefsfunktioner. På grund av att jag mådde så dåligt både fysiskt och psykiskt kunde jag inte göra mig själv och företagen rättvisa på jobbet. Efter att har försökt bli frisk inom vanlig och alternativ medicin under 20 års tid så hittade jag den näringsmässiga och känslomässiga lösningen. Som förbättrat mitt och mina klienters liv under sen år 2000 som rådgivare för näring och hälsa.

Helmetoden Företag erbjudandet

  1. Lilla friskvårdspaketet: Koriander, Chlorella, C vitamin och Himalaya salt för den anställde för en månadskostnad om 1000 kr per person. Vid minst 10 anställda som tar produkterna så är månadskostnaden 800 kr per anställd. Moms tillkommer.
  2. Stora friskvårds paketet. Koriander, Chlorella, C vitamin och Himalaya salt för den anställde för en månadskostnad om 900 kr per person. Vid minst 10 anställda som tar produkterna så är månadskostnaden 700 kr per anställd. Till det tillkommer minst ett möte i grupp eller ett samtal individuellt på 45 minuter per månad för 1000 kr per person. Om det är minst 10 personer som har mötena eller samtalen så är kostnaden 850 kr per person. Så för en person så blir det 1900 kr per månad och för mer än 10 personer 1550 kr per person. Moms tillkommer.
  3. Speciellt anpassade lösningar för ert behov av produkter och tjänster som EFT tapping i grupp eller individuellt. Resultaten kommer direkt och ni kan se det direkt i företaget resultat och de anställda hälsa och balans.

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.