Helmetoden® Koriander bladpulver

Helmetoden® Koriander bladpulver är den optimala lösningen när du vill avgifta dig på djupet. Koriander bladen hjälper dig att avgifta nerver, endokrina körtlar, hjärna och celler på ett sätt som ingen annan naturlig produkt kan. Koriandern gör att kroppen släpper på gifter som kvicksilver, aluminium, bly och andra tungmetaller.

Helmetoden® Koriander bladpulver

För att få ut dessa gifter ur kroppen behöver du ta Helmetoden Chlorella Sorokiniana som binder gifterna som Koriandern frigör. Det rekommenderas inte att ta Koriandern utan Chlorellan då gifterna stannar i kroppen då. Koriandern är den enda naturliga produkten som kan ta sig in i hjärnan och frigöra dig från gifter, där stora delar av tungmetallerna sitter fast. Efter år av amalgam, vaccin och övrig förgiftning så är cellerna ofta fulla med gift som gör en fysiskt och psykiskt sjuk. Bladpulvret lämpar sig för alla åldrar och även våra djur. Produkten levereras i en burk för 80 tsk som räcker ca 20 dagar vid konsumtion av 4 tsk om dagen. Priset per dag för 4 tsk (rekommenderad dos) är mellan 15 och 22,50 kr beroende på hur du beställer.

Koriander bladpulver 1 burk för 80 tsk 450 kr inkl. moms. Beställ här

koriander-bladpulverKoriander bladpulver 10 burkar för 80 tsk i varje burk. 3000 kr inkl. moms. Beställ här

Helmetoden® Koriander bladpulver med andra produkter

För att bli av med patogener som virus, bakterier, maskar, parasiter och mögel använder jag mig av en kombination av Natriumklorit 22.4%, Saltsyra 4%, Bentonit och DMSO. Jag dricker, tar nässkölj och lavemang med (utan DMSO i lavemang). För djupa infektioner i tänder, tandben, käke och övrig kropp använder jag mig av Megadoser av C vitamin (askorbinsyra) och Himalaya salt.

Helmetoden® Koriander bladpulver med Binaural Beats

För att bli av med negativa präglingar från bl.a. barndomen och tidigare liv använder jag mig av Binaural Beats för läkning och avlägsnande av negativa präglingar. Effektivt och enkelt.

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.