Lavemangspåse och Nässköljare

Lavemangspåse och Nässköljare finns för dig för att få ytterligare fart på din rening från tungmetaller och patogener. Man kan se kroppen som tre slutna system där en är näsa och bihålor. Nästa är mun, svalg och mage. Vi avslutar med tarmen. Varje del behöver renas var och en för sig annars så sitter ofta patogener som maskar, parasiter, virus, bakterier och mögel kvar där. För mig har det även hjälpt mot Borrelia, Candida och Epstein barr Virus och tungmetaller.

Lavemangspåsen finns i naturgummi eller silikon.Påsen är på 2 liter och är komplett för användning

Nässköljaren är i blå genomskinlig plast med en knapp som man trycker på för att få vattnet att rinna in i näsan. Låt häften av vätskan rinna in i ena näsborren och ut genom den andra näsborren. Upprepa med den andra näsborren.

Lavemangspåse och Nässköljare andra produkter

Jag använder mig av megadoser av C vitamin (askorbinsyra) och Himalaya salt för att komma åt infektioner djupt inne i kroppen som tänder, tandben, käke och övrig kropp. Går bra att dricka och ta nässkölj med.

Använder mig också av Natriumklorit 22,4 %, Saltsyra 4%, Bentonit och DMSO för att komma åt maskar, parasiter, virus, bakterier och mögel. Dricker, tar nässkölj och lavemang med (utan DMSO i lavemang).

Lavemangspåse och Nässköljare med Binaural Beats

Genom att använda dig av de speciellt utvecklade Binaural Beats som jag tagit fram kan du nu verkligen bl frisk. Genom de olika tonerna i örona skapas en viss frekvens i hjärnan som läker den på alla plan. Det finns Binaural Beats för din hälsa, ekonomi, relationer och för att kunna skapa framgång. Varje område har en viss grundton och en viss skillnad mellan tonerna i varje öra. Du behöver ett par hörlurar för att lyssna på tonerna för att få resultat. Vill du lyssna under natten går det bra och du får effekt både när du är vaken och när du sover.

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.