Vattenrening Klordioxid

Vattenrening klordioxid för att rensa parasiter, bakterier, virus, svamp mögel, candida, Borrelia och Epstein Barr. Det är den bästa vägen att gå för att bli helt fri från detta. Genom att blanda Natriumklorit 22.4% och Saltsyra 4% skapas en reaktion och det bildas klordioxid som renar från alla typer av patogener. Blandningen förvaras med fördel i en 1 l giftfri graderad flaska som kan användas under dagen. Rabatterat kombi pack med 3 flaskor Natriumklot 22.4% och 3 flaskor Saltsyra 4%.

Lavemangspåsar och nässköljare

Det finns lavemangspåsar och nässköljare för att ytterligare hjälpa kroppen att bli frisk. Bentonit är bra för mögel och kan tillsättas till blandningen och man får en djupare effekt om man även tillsätter DMSO som är en svavel baserad produkt. Obs använd aldrig DMSO med lavemang. Se även för 10 burkar paket erbjudande för Bentoniten  och 10 flaskor DMSO för en långsiktig lösning.

Tungmetaller

Vattenrening klordioxid är oftast den bästa vägen för att bli av med patogenerna i kroppen. Men det är så mycket mer som behöver rättas till. Tungmetaller som kvicksilver och aluminium ställer till det för våra celler och kan skada oss även i väldigt små mängder. Genom åren har jag träffat så många som blivit vaccinations skadade och förgiftade av Amalgam. Dessa två anledningar till förgiftning ger symptom som i många fall är bestående. Jag själv hade kämpat med Vaccinations skador och Amalgam med diffusa symptom. Symptomen jag hade var ME, allergier, ångest, fobier, depression, MS och ALS liknande symptom som aldrig gick bort. Genom åren provade jag traditionella behandlingar som psykolog, psykiatriker, alternativ medicin utan att få hjälp.

Chlorella och Koriander blad pulver

Vattenrening klordioxid räckte inte enbart. När min intuition förde mig i riktningen att jag skulle ta Helmetoden Chlorella Sorokiniana och Koriander blad pulver kom vändningen. Chlorella Sorokiniana har förmågan att binda och frigöra tungmetaller i hela kroppen utom hjärnan. För hjärnan behöver vi Koriander blad pulver som kan gå bortom blod hjärn barriären och frigöra tungmetaller i hjärnan. Koriandern har inte förmåga att binda tungmetaller utan den behöver Chlorellan för att föra ut tungmetallerna ur kroppen. Ta aldrig Koriander blad pulver utan Chlorella Sorokiniana för då får du en massa gifter i kroppen som aldrig kan ta sig ut. Resultat är utrensnings symptom som värk i kroppens etc. Även en dålig Chlorella kan ge samma symptom då den släpper tungmetallerna innan de kommit ut ur kroppen.

C vitamin och Himalaya salt

Vattenrening klordioxid är en bra bit på vägen. Men för bästa effekt använder jag mig även av C vitamin (Askorbinsyra) och Himalaya salt för att få ut patogener i ben, tänder, käke och övriga kroppen. När jag började använda detta protokoll så som läkningen snabbt. Jag tar ca 3 gram Himalaya salt och sen 3 gram C vitamin med vatten två gånger per dagl och infektioner i tandben, käke och skelett och övriga kropp har läkt ut.

Kalciumhypoklorit WPS2

I vissa fall när inte övriga produkter kommer åt använder jag mig av pulvret som tar bort andra patogener än klordioxid blandningen. Jag använder den själv med önskvärda resultat.

Energy drops

Jag har utvecklat energisatta droppar som finns på flaska med destillerat vatten. Dessa droppar har olika energi beroende på användningsområde. Healing drops är gjorda för en allmän healing och skapa ett lugn i kropp och själ.

10 burkar och 20 burkar kombo pack

Ta del av detta erbjudande att köpa valfri kombination av Chlorella, Koriander, Neem, Chanca Piedra, Bentonit och C vitamin 170 g till ett kraftigt rabatterat pris. Man kan även köpa 10 burkar av en sort. Samma fördelaktiga pris för 10 burkar Neem.

Vattenrening Klordioxid coaching

När jag jobbar med kunder är det många som behöver lite läkning på själslig nivå som hjälp på vägen. Jag hjälper dig att ta bort låsningar i själen från barndomen och tidigare liv. Vi kommer också känna in vad det är som gör att du inte är i balans inom hälsa, ekonomi eller relationer.

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.

Klordioxid produkterna är godkända för vattenrening och inget annat. Farligt i koncentrerade doser utan vatten. Man kan även köpa 10 pack av Saltsyra 4% till rabatterat pris.