Betalningar
Via vår betallösning finns betalsätten swish, kort, faktura, delbetalning.

Valutan för våra tjänster anges på vår hemsida, i Svenska Kronor (SEK).
Vi betalning med betalkort så debiteras kortet direkt vid köp.

Leveranstid Produkter
Högst 10 arbetsdagar. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Ångerrätt Produkter
Ångerrätt 14 dagar. Retur sker endast om förpackningen är obruten och varan oanvänd. Returfrakten betalas av kunden. För att returen ska gälla måste kunden medsända kopia på fakturan.

Ångerrätt tjänster
Vid avanmälan tidigare än 60 dagar innan coachutbildning och workshop så debiteras enbart en avbeställningsavgift på 150 kr. Mellan 60 och 11 dagar innan utbildningstillfälle debiteras 30% av totalbeloppet vid en avanmälan. Från 10 dagar till utbildningsfället så debiteras fullt belopp. För avbruten utbildning av deltagare debiteras fullt belopp. Vid sjukdom och uppvisande av läkarintyg kan bokat utbildnings datum ändras till ett nytt i överenskommelse med Lifebalance AB, ägare av Helmetoden. För coaching gäller att avanmälan ska ske senast 48 timmar innan coachingtillfälle och då debiteras endast en administrations avgift på 150 kr. Vi avanmälan senare än 48 timmar innan coachingtillfället debiteras fullt belopp. Vid sjukdom och uppvisande av läkarintyg kan bokat coaching datum ändras till ett nytt i överenskommelse med Lifebalance AB, ägare av Helmetoden.

 

Reklamation
Om du av någon anledning är missnöjd med våra produkter och tjänster, ta kontakt med oss på info@helmetoden.se

 

Fel i publicering
Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera felaktiga priser, produkttexter och bilder som tryckts/skrivits felaktigt på vår hemsida. Vi kontaktar självklart kund om fel har inträffat, och vid dessa misstag förbehåller sig kunden rätten till full återbetalning.