Intuitiv Healing och Coaching

Med Intuitiv Healing och Caoching har du chansen att jobba med Hans individuellt via telefon, Zoom, Skype eller Messenger.

Under de senaste åren har Helmetoden snabbt spridit sig som en ledande metod. För att självläka eller få hjälp att bli läkt av en Helmetodscoach. Under din coaching kommer Hans att guida dig med hjälp av coaching, healing och medialitet. Till dina själsliga orsaker varför du inte har den balans du vill ha i ditt liv. Det kan gälla hälsa, ekonomi och/ eller relationer. Där Helmetoden kommer att tå in på djupet och läka ut den själsliga orsaken till dina problem. När väl den själsliga orsaken är löst så kommer du att få hjälp av Gudomlig kraft för att läka ut problemet i känslan, tanken och fysisk form.

Helmetoden coaching jobbar med detta liv, tidigare liv och även andra dimensioner för att hjälpa dig att lösa alla dina utmaningar.

Jag jobbar en hel del med att frigöra människor, djur och platser från negativ energi. Personen, djuret och platsen kan då leva sitt liv och inte påverkas och styras av andra.

Helmetods coaching i kombination med produkter

Nä man har psykiska och fysiska obalanser beror det i 9 fall av 10 på obalanser med tungmetaller från amalgam och vaccinationer. Det kan även vara patogener som maskar, parasiter, virus, bakterier och mögel som gör att du mår dåligt. Jag märkte att när jag avgiftade mig från tungmetaller med Chlorella tabletter och Koriander blad pulver så försvann  många fysiska och psykiska symptom. Samma effekt hade C vitamin i kombination med Himalaya salt på patogener som jag liknade symptom som tungmetall förgiftning och psykiska åkommor.

Du kan boka coachingen i vår webshop så kontaktar Hans dig för tid. Du kan även betala via bankgiro Lifebalance AB 5431-3507 eller Swish 123 137 429 7 (Helmetoden) för coachingen. 45 minuter 1000 kr, 60 minuter 1200 kr, 90 minuter 1700 kr och 120 minuter 2200 kr inkl.moms. Du kan e-posta Hans för att beställa tid i samband med betalningen på hans@helmetoden.se

Prova och gärna Helmetoden Healing 7.83 Hz nedladdningsbar som kan sätta igång din healing resa här och nu.

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.