Helmetoden® Chlorella Sorokiniana

Genom livet så samlar vi på oss en mängd av baggage som vi inte vill ha. Med hjälp av Helmetoden Chlorella Sorokiniana kan du Detoxa hela din kropp kontinuerligt utan biverkningar. Du kommer att få ett helt naturligt alg preparat i tablettform som äts av miljoner människor i Asien för dess hälsofrämjande egenskaper. Helmetoden Chlorella Sorokiniana är fylld med klorofyll, vitaminer, mineraler och aminosyrer för att hjälpa din kropp på cellnivå att må så bra som möjligt.

När cellen får den näring den behöver för att må bra så kan kroppen göra sig av med tungmetaller som kvicksilver (amalgamfyllningar) och aluminium (antiperspiranter), samt andra miljögifter som finns omkring oss i mat, luft, natur och vatten etc. Helmetoden Chlorella Sorokiniana är unik i sitt slag med positiva egenskaper andra Chlorella inte har.

Helmetoden Chlorella Sorokiniana lämpar sig för alla åldrar och även våra djur. Helmetoden Chlorella Sorokiniana leveras i en burk om 500 tabletter som räcker ca 25 dagar vid konsumtion av 20 tabletter om dagen. Priset per dag för 20 tabletter (rekommenderad dos) är mellan 12 och 18 kr beroende på hur du beställer.

För Helmetoden Chlorella så har jag även tagit fram Helmetoden Chlorella Enhancer Drops som förstärker effekten av Helmetoden Chlorella samt ser till att alla kan ta upp Chlorellan till 100% även med allergier, fobier etc. En unik möjlighet att återskapa hälsa.

Chlorella

Helmetoden® Chlorella Sorokiniana 1 burk med 500 tabletter 450 kr inkl moms.
Beställ här

Chlorella

Helmetoden® Chlorella Sorokiniana 10 burkar med 500 tabletter i varje 3000 kr inkl. moms.
Beställ här

Chlorella Enhacer Drops

Helmetoden® Chlorella Enhancer Drops 1 flaska 250 kr inkl. moms.
Beställ här

Chlorella Enhacer Drops

Helmetoden® Chlorella Enhancer Drops 10 flaskor 1000 kr inkl. moms.
Beställ här

 

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.