Helmetoden Chlorella Sorokiniana 10 st. burkar

3,000 kr Inklusive moms

Med Helmetoden Chlorella Sorokiniana kan du Detoxa hela din kropp utan biverkningar.Helmetoden Chlorella Sorokiniana är fylld med klorofyll, vitaminer, mineraler och aminosyrer för att hjälpa din kropp på cellnivå.

MasterPassLäs mer...

Produktbeskrivning

Genom livet så samlar vi på oss en mängd av baggage som vi inte vil ha. Med hjälp av Helmetoden Chlorella Sorokiniana kan du Detoxa hela din kropp kontinuerligt utan biverkningar. Du kommer att få ett helt naturligt alg preparat i tablettform som äts av miljoner människor i Asien för dess hälsofrämjande egenskaper. Helmetoden Chlorella Sorokiniana är fylld med klorofyll, vitaminer, mineraler och aminosyrer för att hjälpa din kropp på cellnivå att må så bra som möjligt.

När cellen får den näring den behöver för att må bra så kan kroppen göra sig av med tungmetaller som kvicksilver (amalgamfyllningar) och aluminium (antiperspiranter), samt andra miljögifter som finns omkring oss i mat, luft, natur och vatten etc. Helmetoden Chlorella Sorokiniana är unik i sitt slag med positiva egenskaper andra Chlorella inte har.

Helmetoden Chlorella Sorokiniana lämpar sig för alla åldrar och även våra djur. Helmetoden Chlorella Sorokiniana leveras i en burk om 500 tabletter som räcker ca 25 dagar vid consumption av 20 tabletter om dagen. Priset per dag för 20 tabletter (rekommenderad dos) är mellan 12 och 18 kr beroende på hur du beställer.

För Helmetoden Chlorella så har jag även tagit fram Chlorella Enhancer Drops som förstärker effekten av Helmetoden Chlorella samt ser till att alla kan ta upp Chlorellan till 100% även med allergier, fobier etc.

Ytterligare information

Vikt 1600 g