Binaural Beats för optimal hälsa och framgång

Binaural Beats för optimal hälsa och framgång. Det här är den mest optimala lösningen för att läka här och nu. Det enda du behöver är en spelare som kan spela up MP3 och ett par hörlurar. Lyssna på tonerna när du slappnar av eller sover. Du har nu möjligheten att läka din hälsa, ekonomi, relationer och förbättra dina resultat inom livets all områden.

Binaural Beats för optimal hälsa och framgång hur fungera det?

Du kommer att få en inspelning på 6 timmar som spelar toner med en viss Hz. Du har olika toner i varje öra och skillnaden är den som läker dina kopplingar inom dig. Så säg att du har en ton på 110 Hz i ena örat och 115 Hz i andra örat så är den läkande energin 5 Hz. När hjärnan får skapa denna signal så börjar den läka det som är i obalans. Olika Hz ger olika läkningar.

Binaural Beats för optimal hälsa och framgång hur gör man?

Det här spåren på 6 timmar och tar bort gamla negativa präglingar och skapar en inre balans och struktur. Så ta och lyssna på det här spåren minst en gång om dagen minst 30 minuter och så mycket du vill.  Lyssna varje dag i en månad eller mer än en månad för bästa effekt. Du kan även lyssna på de olika spåren under samma dag eller dygn.

De inspelningar som du kan beställa

Binaural Beats för optimal hälsa från sjuk till frisk

Den Hz sekvens som hjärnan skapar läker fysiska och psykiska tillstånd. Här nollställer du allt negativt i ditt energi system angående hälsa och du blir av med dina negativa präglingar som skapar obalans om och om igen.

Binaural Beats för optimal hälsa och för bra ekonomi

Här får du läkning på negativa präglingar angående ekonomi och pengar. Så har du en prägling att inte pengar växer på träd är det den prägling som du upprepar om och om igen och du förblir fattig. i detta fall raderas det negativa av dina ekonomiska präglingar och du kan skapa det liv du vill ha.

Binaural Beats för optimal hälsa och för bra relationer

Om du kämpar med dina präglingar från dina nuvarande och tidigare relationer är detta spår något för dig. Här raderas negativa präglingar från barndomen så att du kan skapa de positiva relationer du vill ha fritt från ditt förflutna. När dina relationer är i balans så kommer även så mycket annat falla på plats.

Binaural Beats för optimal hälsa och för att prestera till 100 procent

Många försöker att lyckas i livet utan att nå ändå fram. Det kan vara inom livet i allmänhet, jobb, skola eller sport. Det är som om det är en osynlig vägg so står i vägen och du kan inte få de resultat du vill ha. Du blir mer och mer frustrerad och ger sen kanske upp dina drömmar och aspirationer. Här tas det negativa bort med minnen av misslyckanden eller att man lärt sig att framgång är bara för andra. Du tar nu kraften i dina egna händer och skapar det du vill.

Binaural Beats för din hälsa nu

Här får du ett spår som ger dig allmän balans i livet. Du kanske inte har några specifika problem men du vill ha ett stöd för att få och bibehålla din hälsa. Här får du ett redskap som gör att du vaknar med glädje och kraft att ta dig an dagens utmaningar. Du går från att vänta till att göra och verkställa som gör att du kan skapa det du vill ha nu.

Binaural Beats för optimal hälsa alla 5 spår paketpris

Du kan nu beställa alla 5 spår till rabatterat pris. Genom att ha tillgång till alla 5 spår så kan du läka dina negativa präglingar från alla delar i livet. Oerhört kraftfulla redskap som kan skapa balans inom dig redan idag.

jag jobbar mycket med att ta bort negativa präglingar vilket vi gör här. Tyvärr är många fulla med tungmetaller och infektioner som sätter käppar i hjulet och förhindrar oss från att bli friska. Se de unika produkterna Chlorella Sorokiniana och Koriander bladpulver som rensar kroppen från tungmetaller. Ta även del av C vitamin, Himalaya salt, Natriumklorit, Saltsyra, Bentonit och DMSO som hjälper kroppen att bli av med alla infektioner du bär på.

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.