Aktuellt Helmetoden med Hans Thörn

Aktuellt Helmetoden med Hans Thörn. För anmälan för coaching kontakta via tfn, epost eller boka via webshopen på hemsidan.

Löpande coaching tillfällen på telefon, Zoom, Skype eller Messenger.

Aktuellt Helmetoden med Hans Thörn om mötet

Ett möte kan bestå av healing där Hans hjälper dig läka ut själsliga eller känslomässiga ärr. De kan vara från t.ex. barndomen eller ett tidigare liv. När den negativa känslan är borta så läker du inifrån ut. Du kan också få hjälp med medial vägledning där vi hittar vad du har för låsningar som hindrar dig från att må bra, har bre ekonomi eller något med relationer. Vi kan avlägsna karma skulder och andra låsningar som har lagts på dig. Många kommer till mig för intuitiv rådgivning angående hälsa och vad de behöver göra för att må bra. Jag kan känna in vad du behöver göra ifråga om produkter och om de det är något som hindrar dig från att bli frisk.

Aktuellt Helmetoden med Hans Thörn rensa energier

Ganska många vill ha hjälp om att rensa platser eller sig själv från negativa energier som vissa lätt tar på sig. När man rensar sig från negativa energier så blir det en lättnad för hela ens energisystem.

Egentligen kan du ställa vilken fråga du vill och Hans kommer att känna av intuitivt. Han kommer sen ge dig det svaret som kommer till honom som ger dig möjligheten för optimal läkning vad det nu gäller. Häll ögona öppna för vad som är aktuellt Helmetoden med Hans Thörn. Se Facebook https://facebook.com/hans.thorn.7 där Hans har kör Helmetoden Live tisdagar och torsdagar 10.00-10.30 om allt som har med hälsa och själen att göra.

Aktuellt Helmetoden med Hans Thörn produkter

När man jobbar på sig själv med känslomässiga låsningar behöver man ofta se över om man bär på tungmetaller och infektioner som påverkar kroppen väldigt negativt. Chlorella Sorokiniana och Koriander bladpulver använder jag mig av för tungmetaller från bl.a. Vaccinationer och Amalgam förgiftning. Natriumklorit 22.4%, Saltsyra 4%, Bentonit och DMSO använder jag för att ta bort infektioner och patogener i kroppen. Jag dricker, tar nässkölj och lavemang med (ta aldrig DMSO i lavemang). Megadoser av C vitamin och Himalaya salt tillsamman tar jag för infektioner i kroppen. som Borrelia, Babesia, Epstein barr och Candida.

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.