Aktuellt Helmetoden med Hans Thörn
Här kommer en lista på var du kan se Hans Thörn presentera Helmetoden nära dig. Hör av dig till oss på info@helmetoden.se eller mobil 073-98 100 62 för detaljer om lokal plats.

För anmälan för coaching och utbildningar kontakta enligt ovan eller boka via webshopen på hemsidan.

Löpande coaching tillfällen på telefon, Skype. messenger, eller med ett personligt möte.

Om mötet
Ett möte kan bestå av healing där Hans hjälper dig läka ut själsliga eller känslomässiga ärr från t.ex. barndomen eller ett tidigare liv. När den negativa känslan är borta så läker du inifrån ut. Du kan också få hjälp med medial vägledning där vi hittar vad du har för låsningar som hindrar dig från att må bra, har bre ekonomi eller något med relationer. Vi kan avlägsna karma skulder och andra låsningar som har lagts på dig. Många kommer till mig för intuitiv rådgivning angående hälsa och vad de behöver göra för att må bra. Jag kan känna in vad du behöver göra ifråga om produkter och om de det är något som hindrar dig från att bli frisk.

Rensa energier
Ganska många vill ha hjälp om att rensa platser eller sig själv från negativa energier som vissa lätt tar på sig. När man rensar sig från negativa energier så blir det en lättnad för hela ens energisystem.

Egentligen kan du ställa vilken fråga du vil och Hans kommer att känna av intuitivt och ge dig det svaret som kommer till honom som ger dig möjligheten för optimal läkning vad det nu gäller. Häll ögona öppna för vad som är aktuellt Helmetoden med Hans Thörn. Se Facebook https://facebook.com/hans.thorn.7 där Hans har kör Helmetoden Live tisdagar och torsdagar 10.00-10.30 om allt som har med hälsa att göra.

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.