Vad är Helmetoden, hur fungerar den

Vad är Helmetoden, hur fungerar den? Hans fick genom sin intuitiva kontakt med ursprungsenergin 2003 även kontakt med dess helande förmåga. Genom åren har Hans fått till sig exakt det han behövde veta för att kunna läka sig själv och lära andra läka sig själva. Ur detta har Helmetoden skapats som är ett intuitivt och helande coachnings redskap som skapar balans ända inifrån själen. Genom att får tillgång till den andliga nivån (Det som skapat allt) kan vi läka de själsliga sår vi bär på. Som i sin tur då kan läka ut negativa känslor, tankar och resultat.

Detta liv, tidigare liiv och ursprungsenergin

Själen kan bära sår från detta liv, tidigare liv och även i ursprungsenergin (ursprunget bakom allt varande som människor, djur, växter och materia). Med ursprungsenergins hjälp leds vi till exakt rätt låsning som behöver läkas och den negativa känslan som har begränsat dig är helad för alltid. Du blir nu mer och mer hel och öppen för att leva det liv du är ämnad att göra. Du blir fri från negativa präglingar som begränsar just din unika förmåga.

Vad kan man lösa med Helmetoden?

Det går att lösa det mesta med intuitionen. Från början användes Helmetoden för att lösa energimässiga blockeringar. Sen har metoden utvecklats och fungerar även som en intuitiv rådgivare för din ekonomi, hälsa och relationer. Det innebär att du kan ställa en fråga om hur du ska hantera något och sen är det bara att följa det intuitiva svaret. Intuition är vår sanning medans våra präglingar och andras åsikter kan skicka oss i en riktning vi inte vill. För att vidare jobba med healingen kan du lyssna på CD:n Helmetoden Healing 7.83Hz.

Ohälsa från Vaccinationer, Amalgam, Borrelia, Candida och Epstein Barr

Efter ett par år av själslig läkning började Helmetoden även jobba med fysiska och psykiska obalanser. Hans upptäckte att många är fysiskt och psykiskt i obalans av tungmetall förgiftningar från Vaccinationer och Amalgam. Ofta när man är i obalans drar man sen till sig patogener som maskar, parasiter, virus, bakterier och mögel som gör en sjuk. Genom att jobba med dessa obalanser återställs hälsan.

Produkter för att återställa hälsan

Det bästa är att undvika Vaccinationer, Amalgam, Borrelia, Candida och Epstein Barr men går inte det så behöver man bli av med de tungmetaller och patogener man fått i sig. Nä jag läkte mig från mina obalanser använde mig av Chlorella Sorokiniana och Koriander blad pulver för tungmetaller. Natriumklorit, Saltsyra, Bentonit och DMSO för patogener genom att dricka, ta nässkölj och lavemang med (utan DMSO i lavemang). För att få bort infektioner i varje vrå som tänder, tandben och skelett använde jag mig av Megadoser av C vitamin och Himalaya salt tillsammans. Idag är jag helt återställd och är tacksam för det.

Jag använder mig också av Helmetoden Energy drops som är speciellt framtagna energisatta droppar för just ditt ändamål. Finns i 6 varianter. Det finns bl.a. Energy clearing drops ,Body alignment drops och Anti Stress drops.

Beställ förmånligt 10 pack Helmetoden Energy Drops och 10 pack Chlorella Sorokiniana.

Vill du har speciella företags paket för att få bra produktivitet och nöjd personal se vår företagssida.

För mer info om Vad är Helmetoden och hur fungerar den

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.

Du kan även läsa Hans böcker om hur man läker sig själv. Hel, Själslig Diagnos och Hela livet (finns i Epub samt PDF) finns att beställa i webshopen. Se gärna min DVD Bli Hel med Helmetoden för att förstå tekniken med intuitiv läkning. Coachning finna också för dig som vill få en aktiv hjälp på vägen. Välj 6090 minuter,120 minuter. Har en även utvecklat Helmetoden Stretching plansch och DVD för dig som tar din hälsa seriöst. Det finns även ett stretch band som behövs för att göra övningarna på bästa sätt.

Se även Aktuellt Helmetoden med Hans Thörn.