Om Hans Thörn

Hans Bakgrund

Hans är uppväxt både i Stockholm och i England. Under hans första år i livet levde han i balans och glädje. Genom två tragiska händelser där föräldrarna tillät Hans bli kränkt, förändrade livet abrupt. Hans blev med åren mer och mer depressiv och uppgiven fast han höll en trygg fasad utåt. Från ca 14 års ålder tills 2005 kämpade Hans med existentiell ångest 24 timmar per dag utan att kunna bli hjälpt av vare sig läkare eller psykologer.

Hans unika förmågor

I november 2003 fick Hans insikt i sin intuitiva förmåga. Från en dag till en annan blev Hans guidad av Gud hur han skulle läka sig själv och andra. Till en början var Hans mycket skeptiskt till det hela, men genom åren har mirakel efter mirakel avlöst varandra framför Hans och hans klienters ögon. Idag vet Hans att Gud alltid är med honom i Hans strävan att hjälpa så många som möjligt ta del av gud helande och förmedling av vår intuitiva kraft.

Hans i Media

Hans har flitigt förekommit i media som TV, radio tidningar och tidskrifter. Hans är känd för att våga visa vägen till varje individs helande och intuitiva förmåga.

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.