Om Hans Thörn uppväxt och tidigare liv

Om Hans Thörn. Jag föddes förhållandevis frisk 1962. När jag var 4 år flyttade vi från Sverige till England och jag tvingades av myndigheter att börja skolan vid 5 års ålder. Jag kunde varken språket eller de social koderna och blev utsatt för olika typer av påhopp under denna tid. När man råkar ut för svåra känslomässiga ärr från barndomen så lägger de sig ofta som blockeringar. Som sen kostar energi resten av livet om man inte rättar till dem.

Helmetoden coaching och healing

Det här här inget som man kan rätta till med vanlig samtalsterapi. Genom Helmetoden Coachiing, medialitet och healing har jag kunnat läka ut dessa ärr och fått kraften tillbaka. Jag har även läkt ut ärr från tidigare liv som har påverkat mig negativt. Om ett själsligt ärr från ett tidigare liv påverkar dig negativt har det samma kraft att påverka dig negativt som om det hände igår.. Så du har människor som har mycket trauman i detta liv och inget i ett tidigare liv som mår bra. Det tuffaste är om du har negativa laddningar från detta och tidigare liv som många har.

Helmetoden Binaural Beats

Det senaste hur man frigör sig från negativa präglingar och vanemönster som ofta sitter i sedan bandomen. Det undermedvetna styr dig och vad du än gör så får du negativa resultat. Har du lärt dig att motgång inom hälsa, ekonomi och relationer är det som gäller är det du skapar om och om igen. Jag satt fast med mina begränsningar och blev inte helt fri förrän jag använde mig av min intuition och skapade Binaural Beats. Dessa beats lyssnas på med hörlurar och raderar de negativa laddningarna i minnena du bär på. Du är nu fri att skapa det liv du vill ha. Se mer om Helmetoden Binaural Beats.

Om Hans Thörn vaccinationsskador och Amalgam

Jag fick med jämna mellanrum vaccinationer under uppväxten men det var inget som jag då reflekterade över. Vaccinationerna som innehåller kvicksilver. aluminium och andra kroppsfrämmande substanser började så småningom ge symptom. Som ME, ALS, MS, Allergier, fobier, depression och dödsångest 24 timmar om dygnet i över 25 år. Livet kändes kört när jag inte kunde jobba, studera eller idrotta på toppnivå som jag hade gjort. Jag provade alla typer av behandlingar inom vanlig och alternativ medicin utan att bli bättre. Ingen adressade grundproblemet och jag började sakta men säkert tyna bort.

Intuitionen räddade mig

Genom att intuitivt känna in med Helmetoden som jag fick till mig ca år 2000 kunde jag läka mig själv och andra med rätt produkter. Jag fick bort alla tungmetaller med en kombination av Chlorella Sorokiniana och Koriander bladpulver. Chlorella Sorkoniana är unik i sitt slag då den har en speciell förmåga att frigöra och binda tungmetaller och föra ut dem genom tarmen. Hjärndimman och synbortfallet fick jag bort med Koriander bladpulvret. Som går bortom Blod Hjärn barriären och frigör de tungmetaller som finns i hjärnan. Det är alltid viktigt att ta Chlorella Sorokiniana ca 30 minuter innan Koriandet blad pulvret då Chlorellan kan binda de gifter som Koriandern frigör.

Borrelia, Epstein Barr och Candida

Jag tillbringade sommarloven ute i Stockholms Skärgård och fick kronsik Borrelia utan att veta om det. I den kroppsliga miljon med tungmetall förgiftning så får lätt infektioner som Borrelia, Epstein Barr och Candida ett grepp om en. Epstein Barr och Candida hade växt till i en miljö där jag var ständigt stressad oavsett vad som hände runt omkring. Detta är ett av symptomen för kronsik tungmetall förgiftning och Borrelia. Jag tog en mängd prover inom vanlig och alternativ medicin utan att någon hittade vad som var fel på mig.

Om Hans Thörn aktivt rena kroppen

Genom att börja ta Natriumklorit blandat med Saltsyra som blir klordioxid kund jag börja läka ut de patogener jag hade i kroppen. För att ytterligare få mer kraft lade jag till Bentonit som skalar bort mögel från cellen och DMSO som gör att läkningen går djupare i cellen. Jag drack det, gjorde nässkölj och lavemang med blandningen och fick ut mer än 10 stora burkar med mask av alla dess slag. Ut kom även parasiter, virus, bakterier, och mögel. Obs ta aldrig DMSO i lavemanget.

Hur jag blev av med infektioner i tänder, ben och skelett

Att bli av med alla dessa tungemetaller och patogener är inte enkelt med det går om du bara har uthålligheten och viljan. Det svåraste är ofta att få bort kroniska infektioner som har satt sig i tänder, skelett och andra avlägsna platser som bihålor. Genom att ta C vitamin (Askorbinsyra) tillsammans med Himalaya salt i megadoser kunde jag få den kraften som kroppen behöver för att bli helt frisk. Nyckeln är kombinationen och produkterna var för sig har inte samma effekt.

Om Hans Thörn hjälper dig

Nu har jag bestämt mig för att hjälpa så många som möjligt som inte mår bra och inte får någon hjälp för att bli bättre. Sjukdomar och diagnoser ökar lavinartat. Idag är allergier, ADHD, Autism, Diabetes, Sköldkörtel problem och många andra symptom så vanliga att vi tror att det hör till att alla ska ta mediciner för dessa tillstånd. För ca 50 år sedan fanns knappt Autism, ADHD, Allergier etc. Men har genom vaccinationer och Amalgam skapat ett normal tillstånd att ha dessa symptom. För 50 år sedan hade en pojke på 10 000 Autism och idag är det en på 28. Det är sjukt och vi behöver ta tag i detta och se till att det aldrig upprepas igen. Framtida generationer förtjänar ett liv i balans och inte som nu där många upplever obalans, sjukdom och kaos.

Använd alltid deo som är gift och aluminiumfri för att inte ytterligare förgifta dig. Även vattnet är viktigt som vi dricker. Jag har ett vattenfilter som bordsmodell för detta ändamål.

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.