Helmetoden Energy Drops

energy-drops

Helmetoden® Energy Drops är speciellt framtagna energisatta helande droppar som hjälper dig i olika situationer och tillstånd. Energy drops kan med fördel kombineras med andra Helmetoden produkter som Chlorella, Koriander, Vattenrening. Vitamin C/ salt och Parasit protokoll. Dropparna är bra att kombinera med Helmetoden Coaching och Healing för bästa effekt.

Energy drops = energi

Energy drops består av energisatt destillerat vatten med olika frekvens för olika utmaningar. Allt är energi och frekvens och hälsa har vissa frekvenser och ohälsa andra frekvenser.

Energy drops även för ekonomi

Du kan även använda produkterna för obalanser inom ekonomi eller relationer då obalanser i frekvens ger negativa resultat även där. Så om du inte har balans i dina frekvenser med attraktionslagen så kommer det att påverka din ekonomi negativt.

Energy drops olika sorter

Helmetoden® Energy Drops finns i 5 varianter för att hjälpa dig med alla typer av utmaningar. (250 kr ink. moms per flaska och 1000 kr inkl moms för 10 styck).

 

Healing Drops

Helmetoden® Healing Drops: Använd dropparna för att skapa lugn, gudomlighet, läkande, mod, själslig kraft, healing, intuition och hjälper dig att släppa din ilska, dina kontrollbehov och rädslor.
Beställ här

Detox Drops

Helmetoden® Detox Drops: Använd dropparna för att bli av med kvicksilver, amalgam, aluminium, klor, fluor, parasiter, bakterier, virus och andra toxiner i kropp, tanke, känslor och själ.
Beställ här

Body alignment drops

Helmetoden® Body Alignment Drops: Använd dropparna för att korrigera alla kotor i rygg och nacke, samt korrigera ojämn benlängd. Även för dig med diskbråck, skolios och reumatismen samt andra kroppsbesvär.
Beställ här

Antistress drops

Helmetoden® Anti Stress Drops: Använd dropparna om du är stressad på något sätt. Du kanske går igenom en kris eller lider av posttraumatisk stress. För dig som inte får ordning på tillvaron hur mycket du än försöker.
Beställ här

enrgyclearing-drops

Helmetoden® Energy Clearing Drops: Använd dropparna för att rensa dig själv, någon plats eller något föremål från negativa energier. När du inte är fri från främmande negativa energier så kan negativa symptom uppstå.
Beställ här

Energy drops 10 flaskor

Köp 10 stycken Helmetoden® Energy drops. Lämna ett meddelande i kommentarsfältet vilka du vill ha.
Beställ här

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.