Parasit protokoll

Parasit protokoll behövs ofta när kroppen är överbelastad med patogener och tungmetaller. Parasiter drar till sig tungmetaller och tungmetaller drar till sig parasiter. Tungmetaller kommer ofta från vaccinationer och amalgamfyllningar. Patogener som bakterier, virus, parasiter, maskar, mögel, Candida, Borrelia och Epstein Barr kommer ofta in i kroppen i samband med förgiftningar. Det beror på att immunförsvaret då är kraftigt försvagat och infektioner kan ta över våra kroppar. Idag har många diffusa symptom som har med det här att göra.

Jag led själv av ME, MS liknade symptom. allergier, fobier, ångest  och depression. Orsaken var framförallt en kombination av tungmetall förgiftning och patogener.

Jag anänder vattenreningsprodukter som Natriumklorit, Saltsyra och DMSO för infektioner. Vattenrenings produkterna finns att köpa i storpack för längre och kontinuerlig användning. Chlorella Sorokiniana och Koriander bladpulver för tungemetaller. C vitamin och Himalaya salt går på infektioner som sitter djupt i kropp, ben och cell.

Jag använder mig även av Neem för Candiida och parastier. Chansa Piedra för överskotts kalk i kroppen. Ricin olja för parasiter i levern och Bentonit i samband med mögel och vattenreningsprodukterna.

Ta del av erbjudandet att köpa 10 burkar Chanca Piedra för 3000 kr (300 kr burken) mot normalt 450 kr burken.

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.