Chlorella Enhancer Drops tas med Chlorella

250 kr Inklusive moms

Helmetoden Chlorella Enhancer Drops

För Helmetoden Chlorella så har jag även tagit fram Chlorella Enhancer Drops som förstärker effekten av Helmetoden Chlorella samt ser till att alla kan ta upp Chlorellan till 100% även med allergier, fobier etc. Innehåll; energisatta droppar samt destillerat vatten.

MasterPassLäs mer...

Produktbeskrivning

Chlorella Enhancer Drops

Chlorella Enhancer Drops för Helmetoden Chlorella Sorokiniana. Förstärker effekten av Helmetoden Chlorella Sorokiniana samt ser till att alla kan ta upp Chlorellan till 100% även med allergier, fobier etc.

Innehåll; energisatta droppar samt destillerat vatten.

Chlorella Enhancer Drops varför?

Alt är energi vilket innebär att hälsa och ohälsa båda har energi, men den är olika. Jag hade själv varit svårt sjuk och tålde inte Chlorellan som jag behövde för att bli av med mina tungmetaller. Jag hade samlat på mig tungmetaller från Vaccinationer och Amalgam och tålde knappt ingen mat och inga ämnen omkring mig. För att tåla Chlorellan tillsatte jag vissa frekvenser till dropparna. När jag tog Chlorellan med dropparna så tålde jag tabletterna och kunde läka min tungmetall förgiftning.

Chlorella Enhancer Drops hur?

Jag läste en bok om hur vatten hade olika energi beroende på vad man sa till vattnet. Om vattnet frystes och och man sade negativa saker till vattnet så hade det en viss form på kristallerna. Om man däremot gav vattnet kärlek så skapades andra mjukare former av iskristaller. Jag tillämpade samma tänk på Chlorella Enhancer drops och programmerade dem med kärlek och balans.

Chlorella Enhancer Drops mer sorter?

Der finns även Healing, Detox, Anti Stress, Body Alignment och Energy Clearing droppar som är energisatta på olika sätt. Varje sort har en viss frekvens och läkande funktion.

Chlorella Enhancer Drops andra produkter

För tungmetall förgiftning tar jag Chlorella Sorokiniana och Koriander Bladpulver. Patogener som masker, parasiter, virus, bakerier och mögel använder jag mig av Natriumklorit 22.4%, Saltsyra 4%, Bentonit och DMSO. Jag dricker, tar nässkölj och lavemang med (ta inte lavemang med DMSO). Tar megadoser C vitamin och Himalaya salt tillsammans för att bli av med infektioner i ben, skelett, tänder, tandben och käke.

Se https://helmetoden.se för vidare info hur man rensar sig från gifter i kroppen.
See https://soulbalancemethod.com for information in English.

Ytterligare information

Vikt 80 g