Andras energier kan göra dig sjuk

Postat i Hälsa | 0

Den fjärde orsaken som kan göra dig sjuk är energier från andra människor. Allt och alla har olika vibrationer och är du känslig kan du ta upp energier från andra. Det kan vara allt ifrån deras psykiska och fysiska ohälsa till att de är arga på dig och du känner av denna energi. Så du kan faktiskt bli sjuk utan att du egentligen har någon orsak till det utan du påverkas så starkt av det andra bär på. Speciellt känsliga är de som jobbar inom sjukvården, psykologer, psykiater, medium, healers, naprapater, kiropraktorer, massörer och andra terapeuter. Symptomen kan vara allt ifrån fysiska sjukdomar till depressioner och kronsik trötthet och är svåra att upptäcka och framförallt veta var de kommer ifrån. Här handlar det mycket om att du bygger upp din personliga integritet så att du inte låter andra ta över ditt energisystem. Med en stark integritet kommer du väldigt långt och kan hålla de flesta negativa energier ifrån dig. Men inte alla och inte hela tiden. För att utveckla den förmågan behöver du än en gång ta hjälp av intuitionen som kan guida dig i hur du ska göra för att hålla energierna borta. För att komma åt intuitionen så släpper du alla tankar och känslor och låter de förnimmelser som vill komma till dig utrycka sig på något sätt.

Frågorna du vill ställa dig själv är:
1. Bär jag på någon negativ energi eller några negativa energier? Skriv ner det som kommer till dig.
2. Vem/ vilka eller vad är det som påverkar dig negativt? Skriv ner det som kommer till dig.
3. Ibland räcker det att be ursprunget/ det gudomliga att ta bort den negativa energin hos dig. Är det så? I så fall be att ta bort.
4. Ibland måste du göra något för att få den negativa energin att gå bort i form av en handling eller liknande. Är det så? Om det är så vad behöver du då göra? Det kan vara att t.ex. sätta upp klara gränser mot ett ex aller att som terapeut bestämma dig innan du har en kund att bara din egen energi och gudomligheten tillåts ha plats i dig och du kan därmed hålla det negativa utanför dig.

Lycka till att vara i dina egna energier
Hans

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 4 =