Varför är jag sjuk?

Så många av oss är sjuka utan att veta varför. Dagens sjukvård är baserat på att titta på symptom och många gånger så vet man inte orsaken över huvudtaget. Så har du ME, ALS, MS, allergier, ADHD, autism etc. så har du ingen hjälp att tillgå alls. Visst du kan få lite medicin som dämpar symptomen men du kommer inte att bli frisk. Däremot om du tittar på bakomliggande orsaker så finns det hur mycket information som helst. Östersjön är idag förgiftad och vi blir varnade för att inte äta Östersjö fisk för den kan innehålla kvicksilver, men det är en liten mängd i jämfört med det vi får i oss genom amalgamfyllningar, vaccinationer och andra sätt. Vi blir förgiftade inifrån och ingen tar upp att det kan vara orsaken till ditt tillstånd. Likaså så har man avmaskningskurer för hund och katt men ingen som tänker på att vi kan bära på maskar, parasiter, virus, bakterier och mögel själva. Alla dessa patogener kan var och en och självklart tillsammans göra dig sjuk. Men om ingen säger att det kan vara orsaken så vet du inte var du ska leta. Jag letade i 30 år innan jag hittade lösningen och lösningen hittades inte på någon läkarmottagning utan genom eget detektivarbete där jag hittade ovan nämnda orsaker till min ohälsa som nära nog kostade mig livet. Jag började lyssna inåt och använda min intuition som sa hur jag skulle göra för att bli frisk. Visst jag gav traditionell sjukvård en chans men efter 30 år av ingen hjälp visste jag att lösningen ligger någon annanstans. Det finns en del läkare som jobbar med dessa frågor men de blir snabbt nertystade då man förkastar dessa idéer. Men googlar man på individer som uppmärksammat tungmetall förgiftning och problemet med patogener och börjat avlägsna dessa så ser du fall efter fall där människor läkt sig själva. Jag använder mig av Chlorella och Koriander som grund för att ta bort tungmetallförgiftning och Natriumklorit, Saltsyra, Bentonit och DMSO för att bli av med maskar, parasiter, virus, bakterier och mögel.

Lycka till med din resa för att bli frisk.
Hans

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 8 =