Tarmen din andra hjärna

Postat i Hälsa | 0

Om tarman mår bra så mår du även bra då tarmen är länkad med din hjärna och hur du mår fysiskt och psykiskt. Det innebär att om man har fått antibiotika, vaccinationer, amalgamfyllningar, borrelia, candida etc. så kommer du har fel balans i tarmfloran och må dåligt på något sätt antingen idag eller i framtiden. Så det gäller att återställa balansen i tarmen. Jag använder mig av Chlorella Sorokiniana och koriander pulver som dels rensar tarman från gifter och avfall men även stimulerar tarman till att öka mängden godartade tarmbakterier. Sen använder jag mig av Natriumklorit och Saltsyra för att skapa klordioxid som jag sen använder med Bentonit och DMSO för att få den bästa balansen i kroppen. Lavemang är kanske det mest effektiva sättet att återställa balansen i tarmen när man använder produkterna men även att dricka blandningen samt att göra nässköljningar med dem har gjort under för mig. Jag har kämpat med ångest stora delar av mitt liv och letat efter vad det var för problem med mina tankar och även min barndom. Det finns enorm skuld i detta från en själv och även från samhället. Och ingen vill lyssna om man säger att man har ångest. Men egentligen så har du inte gjort något fel utan är ett offer för dagens miljögifter och framförallt vaccinationer som gör så många sjuka utan att veta om det. Så vissa får ångest av obalansen i tarmen medan andra får reumatismen eller något annat men det är samma orsak. Så du som har problem med ångest och depression rensa tarmen och må bra. Det gäller även dig med fysiska symptom. Så enkelt och gammal kunskap som man vetat om i tusentals år men som glömts bort eller gömts i dagens samhälle. När jag rensade tarman så gick ångesten och depressionen bort och jag kände effekterna direkt efter lavemang, nässkölj och drickandet av produkterna.

Lycka till med läkningen.
Mvh Hans

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 9 =