Patogener som maskar, parasiter, virus, bakterier och mögel gör dig sjuk

Postat i Hälsa | 0

Den tredje orsaken till varför så många blir sjuka utan att veta orsaken är patogener som maskar, parasiter, virus, bakterier och mögel i alla dess former. Jag var själv helt omedveten om detta problem men när jag inte blev helt frisk på annan väg provade jag att angripa dessa patogener. Jag hade inte fått någon indikation på att jag hade några av dessa patogener från vare sig vanliga läkare och deras prover eller inom alternativ medicin. Men vissa psykiska besvär som ångest, depression och hyperaktivitet ville inte ge mig sig och även vissa fysiska besvär som muskelvärk, kronisk trötthet, allergier och känslobortfall i händer, ben och fötter ville inte gå bort med allt annat jag gjort. Problemet med patogener är att de avger gifter som skapar extrem obalans i kroppen och psyket och gör man inget åt dessa så blir man aldrig frisk. Det är orsaken till att så många går omkring med diffusa symptom från Candida, Borrelia, Epstein Barr virus och andra infektioner. Maskar och parasiter får man inte bara i sig när man åker till ett tropiskt land utan det kan man få i sig genom att äta rå fisk som Sushi, ej bra tillagat kött och även från t.ex. grönsaker. Det är svårt att undvika helt och därför bär de flesta av oss på maskar och parasiter som gör oss sjuka. När jag började läka mig själv från dessa allvarliga symptom använde jag mig av natriumklorit som jag blandar med saltsyra som då skapar klordioxid. Kloridioxid var effektivt för mig på alla patogener men angrep inte de goda i kroppen. Jag lade även till Bentonit och DMSO till blandningen som jag drack, gjorde nässkölj med och även gjorde lavemang med (utan DMSO med lavemang) Resultaten lät inte vänta på sig och jag blev bättre direkt men det tog två år att bli av med alla patogener i kroppen. Många maskar som till en början var ca 30 cm långa kom ut ur kroppen sen har de minskat i storlek och antal efterhand. Men de har nog blivit ca 10 stora syltburkar med mask under två år som de kommit ut med allt skräp som de orsakar i kroppen. Jag fotade även maskarna och tog det till min husläkare för att bekräfta vad det var. Och det var alla sorters mask som ställde till det för mig. Sen att få bort kroniska kroniska infektioner som Borelia, Candida, Epstein, Barr, Mögel i kroppen och mycket annat har gett mig livet tillbaka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 4 =