Kvicksilver och andra tungmetaller gör dig sjuk

Postat i Hälsa | 0

Den andra orsaken till att så många av oss blir sjuka är påverkan från tungmetaller i olika former. Den kanske allvarligaste är kvicksilver som finns och har funnits i vaccinationer och amalgam fyllningar i tänderna som idag är förbjudna att laga med. Kvicksilver kan ge både fysiska och psykiska symptom. Ökningen av psykiska symptom som ångest, depression, adhd och autism har ökar lavinartat de sista 50 åren och det här kan vara den största orsaken till att detta skett. Ingen vill adressera detta men det hjälper inte att gå till en psykolog för att bli av med dessa problem utan man behöver avgifta sig själv och då kan man bli fri från symptomen då det är obalanser i kroppen som gör dig sjuk. Även fysiska sjukdomar kan skapas av tungmetaller och vi ser en enorm ökning av ALS, MS och även cancer idag som kan vara orsakade av detta. Jag har själv varit väldigt sjuk och inte fått någon hjälp inom vanlig eller alternativ medicin.

Idag använder jag mig av Chlorella Sorokiniana, en alg, som avgiftat min kropp från tungmetaller och Koriander pulver som har har tagit hand om gifterna som satt sig i hjärnan. Nyckeln för mig har varit att kombinera dessa två produkter för att få optimal läkning. Från att varit sängliggande i många år med ME (kroniskt trötthetssyndrom), allergier, depressioner, ångest och känslobortfall i händer, ben och fötter är jag idag helt återställd.

Jag läste att vattnet från reningsverken förgiftar Östersjön och gör att fiskar och annat dör helt i Östersjön. Om de dör så påverkar det självklart även oss människor med alla gifter och en aktiv avgiftning är en lösning på detta problem då gifterna inte försvinner av sig själv eller med god kost och motion.

Lycka till med din detox och avgiftning.
Hans

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − sjutton =