Coachutbildning Helmetoden

Ta chansen och bli en certifierad Helmetodscoach.

Du kommer att under totalt 6 dagar lära dig hur du läker dig själv och dina klienter på alla plan. Under utbildningens gång kommer du att utveckla din mediala och healingförmåga enligt Helmetoden, där du kan hjälpa dig själv och dina klienter bli av med både negativa präglingar och energier, som hindrar oss att leva i vår sanning. Du blir din egen mästare och du släpper nu din kunskap för att bereda plats för din själsliga visdom för läkning. Din själsliga visdom är det som kommer att hjälpa dina klienter, och det är inget man kan läsa sig till, utan det är din gudomliga intuition som talar. För dig som inte är i balans, så gör det inget, då utbildningen även fungerar som en självläkningsprocess, där du läker ut dina negativa präglingar och energier under resans gång. Kombinationen att få mediala budskap i samband med healing gör Helmetoden mycket effektiv, där du kan läka ut både präglingar och negativa energier i alla möjliga situationer. Efter kursen kan du coacha, hålla workshops med Helmetoden Pyramiden samt hålla healingdemos enligt Helmetoden.

Efter genomgången kurs blir du Certifierad Helmetods coach som är ett kvitto på att du behärskar intuitiv coachning.

Investering 18125 kr inkl. moms för sex dagar (2 tredagars block). Nu även med möjlig delbetalning upp till 24 månader. Anmälan och betalning via Webshop. Du kan även betala via bankgiro Lifebalance AB 5431-3507 för coachutbildningen på 18125 kr inkl.moms. Du kan e-posta Hans för alla detaljer om coachutbildningen på hans@helmetoden.se i samband med betalningen. Se fliken aktuellt Helmetoden nära dig för att veta var närmaste coachutbildning hålls.

 

Det här säger en av dem som gått Helmetoden coachutbildning:
Helmetoden är det mest fantastiska jag stött på. Jag blev fysiskt botad och fick ställa in min operation!!! Idag jobbar jag själv som helmetodscoach och blir fascinerad varje gång över denna metod. Det sker mirakler varje gång. Alla som kommer i kontakt med detta borde verkligen prova, Fantastiskt! Jag är så tacksam.
Anna-Karin Holm Perrin Helmetodscoach