Bli fri dina känslomässiga ärr med Hans Thörn

Postat i Hälsa | 0

I den här bloggen kommer du att få ta del av allt möjligt som har att göra med hälsa och balans. Idag så nämner jag den första av de 4 grundorsakerna till fysisk och psykisk ohälsa och hur man behandlar den.

Känslomässiga problem som uppkommit i barndomen och ibland senare i livet kan verkligen skada dig. Det kan vara allt ifrån att en förälder inte gav dig kärlek till övergrepp eller att du hamnade på barnhem som barn eller något helt annat. Tänk efter vad du bär på för känslomässiga ärr och hur de påverkar din hälsa idag? Dessa ärr går inte att ta på rent fysiskt men de leder ofta till både fysiska och psykiska besvär förr eller senare och det gäller att komma åt dessa och läka ut dem. Klassik samtalsterapi är en intellektuell process som inte läker ärren men som kan ge in viss förståelse av problemen vi bär på. Det absolut bästa redskapet att läka ut ett känslomässigt eller själsligt ärr är att använda vår intuition som är vår gudomliga kontakt med ursprunget som har skapat allt. Eftersom ursprunget har skapat allt kan det även läka allt och det är det som är kraften i intuitionen och dess helande verkan. Så med hjälp av intuitionen kan du skapa en inre fråga till dig själv och du får ett svar på hur du ska bli fri från ett känslomässigt ärr. Hur kommer man då åt intuition? Det bästa sättet är att släppa alla tankar och känslor man bär på och lita på den information som kommer till en när man gör så. Så har du ett känslomässigt ärr du bär på kan du göra följande process för att läka dig själv från detta.

a. Vad för ärr bär jag på? Lita på din intuition och skriv ner svaret.
b. Hur gammal var jag när detta skedde? Lyssna på intuitionen och skriv ner svaret.
c. Vad hände? Ofta får man till sig en bild eller något annat när man frågar intuitionen. Skriv ner svaret.
d. Vilka personer var involverade? Skriv ner vilka du får till dig men hjälp av intuitionen.
e. Vilka känslor bär du på från detta ärr? T.ex. Ilska, rädsla eller något annat. Om du börjar känna känslan eller känslorna, låt dem bara släppa sin kraft i dig och du blir fri.
f. Upprepa processen men nya ärr eller upprepa processen med samma ärr dagligen till du känner dig fri.
g. Du kommer kanske inte att glömma händelsen men den kommer inte att ha en negativ påverkan på dig något mer och du är på väg att bli fri.

Lycka till med processen
Hans

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 13 =