Att må dåligt är en bra början

Att må dåligt är något som ingen av oss vill uppleva men är tyvärr en verklighet för många av oss. Kanske är du en av dem som legat i ångest och nästan skrikit av panik för att du mår så dåligt. Du tycker att du tänker rätt, du har bearbetat bandomen, du äter och tränar rätt men ändå så har du ångest konstant utan att veta varför. Du blir mer och och mer nedstämd för det måste vara något fel på dig som inte mår bra. Långsamt men säkert går du ner dig totalt och vet inte hur du ska hantera dagen eller livet. Alla råd från omgivningen som från vänner och bekanta och även sjukvården är bortkastade och du får ingen hjälp någonstans. Du har kanske provat psykofarmaka för att må bättre men ingen positiv förändring sker utan det blir bara värre. Hur är det möjligt? Om man inte vet om var man ska leta och vad som gör en sjuk så är det omöjligt att bli frisk. Jag upptäckte själv att jag blev av med ångesten när jag började läka ut mina tarmar och kropp från tungmetaller och patogenr som maskar, parasiter, virus, bakterier och mögel. I början förstod jag inte hur stor påverkan detta hade på min hälsa men när jag började rätta till min tarmflora så försvann ångesten direkt och när jag fick ångest igen så var det bara att rätta till tarmfloran. Så enkelt men ändå så få som gör. De flesta lever med ångesten eller låter sig tro att det är något fel på dem psykiskt när det i själva verkat är en obalans i tarmen men bl.a. fel tarmbakterier som sen har en koppling med hjärnan som påverkar oss så negativt att vi kan känna ångest, panik, dödsångest eller något annat fysiskt eller psykiskt. Jag har hittat lösningen hur man rättar till detta problem och du kan nu leva ett liva i balans. Det behövs speciella produkter som rättar till obalansen. Jag testade allt mellan himmel och jord men det räcker inte att ta något allmänt till hjälp utan produkterna måste har speciella unika egenskaper. Hör av dig om du vill ha hjälp med din resa till balans och lycka.

Njut av dagen
Hans

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − ett =